Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_3fcfe7_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home2/r70461part/prezidentiale.partidul-demos.ro/wp-includes/wp-db.php on line 2007

Join our team and Make Us Stronger

Stand with Our
Campaign for
Working Families

Forward Thinking.
United Team.

Our campaign is meant to bring comfortable working conditions to employees, improve social and medical care and create educational programs for youth.

Meet Our People

We believe that every hardworking family deserves a good job, a quality life for their kids.

See Our Priorities

We must stand up for those left behind by automation, and a broken political system.

Choose a New Direction

Our party offers a new political program with several rather powerful options for changing the economic situation in the country effectively.

Take part in the building of a brighter future

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Join Our Campaign

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r70461part/prezidentiale.partidul-demos.ro/wp-content/plugins/trx_addons/components/shortcodes/blogger/tpl.default.php on line 60

Join Our Team and Make Us Stronger

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Choose a New Direction

Our party offers a new political program with several rather powerful options for changing the economic situation in the country effectively.

We are on Facebook

My deepest gratitude to Congressman Pete Gallego for his assistance.

Join the Campaign

We need to continue to fight to strengthen our economy, to protect our environment

Proiect de țară: România solidară!

Candidatul

Un președinte tânăr, social-democrat, progresist și cu o puternică viziune pro-europeană.

Partidul

O viziune progresistă, de stânga, concentrată pe reducerea inegalitatilor socio-economice, protecția mediului și respectarea drepturilor.

Manifest pentru Democrație și Solidaritate

A sosit momentul să recunoaștem că modelul economic, social și politic care a dominat România ultimelor trei decenii este unul falimentar și trebuie regândit de la temelie. Acest model economic a produs bogăție doar pentru un grupuri restrânse de români, modelul social a provocat sărăcie și înapoiere,și iar modelul politic a generat inegalități majore. aici trebuie sa folosim ‘Romania, tara muncii ieftine. E un slogan Demos care a fost preluat deja de sindicate.

Drept urmare, România este o țară care se golește pe zi ce trece.

România este o țară în care se moare cu zile pe străzi, la serviciu, și în spitale. România este o țară în care milioane de oameni încă trăiesc cu grija zile de mâine, cu teama că trebuie să aleagă între a se îmbrăca, mânca sau cumpăra medicamente.

România este o țară în care sunt în fiecare zi lăsați în urmă prea mulți copii, tineri, femei, bătrâni, persoane cu dizabilități, minoritari.

Niciunul dintre partidele parlamentare sau candidații acestora nu iau în serios sărăcia și inegalitățile, distrugerea lentă dar sigură a educației și sănătății publice, condițiile de muncă și salarizarea din ce în ce mai precareproaste ale lucrătorilor, șiprecum și distrugerea mediului înconjurător.
Președintele României trebuie să fie primul care recunoaște aceste greutăți, provocări și crize și primul care acționează pentru a le rezolva. Președintele nu este un substitut al guvernului, ci garantul că acesta funcționează în interesul cetățenilor. Președintele implică, motivează, consultă și mobilizează resursele țării pentru a îmbunătăți viața tuturor.

Semneaza

Pentru a putea participa la alegerile europene, avem nevoie de 200.000 de semnături de susținere. Doar împreună le putem strânge.

Doneaza

Donează pentru campania Demos şi investeşti astfel într-un viitor mai bun pentru noi toți, un mediu curat, un stat responsabil și în sprijinul tuturor cetățenilor!